onsdag 17 april 2013

Utvärdering!

Nu är det dags att utvärdera vår blogg och det vill vi självklart göra tillsammans med er föräldrar :).
Vi vill veta vad ni tycker är bra/dåligt och vad vi eventuellt kan behöva förändra eller tänka på framöver.
Är den är ett, för er, bra forum för delaktighet i vår verksamhet och vardag tillsammans med ert/era barn eller skulle ni uppskatta ett annat alternativ? Och kanske viktigast - brukar ni läsa bloggen? Varför/varför inte?

Era åsikter är viktiga för oss, så lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan :).

Tack på förhand!

Jill, Louise och Farnaz

7 kommentarer:

  1. Leyla/ Benjamins mamma17 april 2013 kl. 23:53

    Jag läser den varje dag. Det är väldigt bra att ni berättar vad barnen gör o man känner sig delaktig i sitt barns vardag. Ni ska absolut fortsätta. En liten önskan om ni har möjlighet självklart o de e att ni lägger upp fler bilder.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för responsen Leyla! Fler bilder ska vi absolut tänka på, när man ändå tar kort tar det inte så lång tid att ta några fler.

      Radera
  2. Vi tittar in på bloggen ett par gånger i veckan, ofta tillsammans med Ebbe. Vi tycker att bloggen är bra som den är, den fyller absolut sitt syfte precis som Leyla skriver att vi känner oss mer delaktiga men även när det gäller förmedling av mer allmän information ex matsedlar och möten.

    Johannes och Maria Lundström

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket för ert svar! Kul att Ebbe också är med och kollar!

      Radera
  3. Maria (Hildas mamma)22 april 2013 kl. 18:54

    Vi kollar bloggen i stort sett varje dag och tycker att den är ett suveränt sätt att få del i barnens vardag. Just att det är uppdateringar (i stort sett) varje dag är väldigt roligt. Dessutom tycker vi att det är ett bra sätt att få ut information på.

    Även Hilda tycker att det är kul med bloggen och att få se bilderna på sig själv och kompisarna, och prata om vad de gjort under dagen. Helt enkelt, bloggen är jättebra!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för responsen Maria! Det tar vi med oss!!

      Radera
  4. Ja, fortsätt gärna att blogga! Det är jättekul. Vi läser allt. När Ingrid tittar på bilderna från bloggen är det betydligt lättare för henne att berätta för oss om sin dag på dagis. Om det inte tar för mycket tid i anspråk får ni gärna fortsätta.
    // Stina (Ingrids mamma)

    SvaraRadera