fredag 16 november 2012

Våran morgon

Idag har vi haft två premiärer :). Det började med Barnråd. Det är ett forum för barnen där barn-och personalrepresentanter från varje avdelning träffas och pratar om olika saker som är viktiga för barnen. Den här gången hade alla barn fått frågan " Vad är roligt eller spännande på förskolan?". Utifrån svaren så diskuterades detta i rådet. De flesta barn tyckte att verksamheten kring Ipaden var roligast. Ett annat önskemål som kom upp var att barnen vill få möjlighet att leka på båda gårdarna. Syftet med barnåret är att barnen ska få göra sina röster hörda och få mer inflytande över sin verksamhet.


Efter det hade vi stor sångsamling inne på Gul- alla tillsammans!!

Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin förmåga att förstå och att handla efter demokratiska principer genom att få delta i olika former av samarbete och beslutsfattande // Lfpö 98/10

2 kommentarer:

  1. Hej. Så bra det låter.
    Det skulle vara bra om det kom ett datum för luciafirande så snart som möjligt.
    //Olle, Eriks pappa.

    SvaraRadera
  2. Hej Olle! Vi kör lucia den 13e på eftermiddagen! Om allt går enligt planerna så blir det kl 15 i matsalen. Helt spikat borde det vara nästa vecka men jag kan inte tänka mig att det blir på något annat sätt. Ha en skön helg!
    /Louise

    SvaraRadera